Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
For steder, hvis indhold omhandler E-business, herunder særligt handel på Internet. Kategorien er først og fremmest tiltænkt den overordnede tilgang til emnet E-business. Således er ressourcer vedrørende artikler om og software til E-business, samt konsulenter som arbejder med emnet, at finde i denne kategori.
Sites [ Submit ]
Netcompany - leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning. Bellcom Open Source ApS - Tilbyder assistance i forbindelse med etablering, vedligehold og teknisk drift af webbutikker. FDIH - Har, som den eneste danske organisation, alene til formål at promovere den kommercielle og forretningsmæssige anvendelse af internettet. e-commerce technology - Kan tilbyde avancerede e-business/e-commerce løsninger, webudvikling samt stabil hosting. E-handelsprisen - Formålet med e-handelsprisen er, at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandsskab praktiseret på Internettet. Soft Design A/S - Tilbyder udvikling af transaktionsbaseret e-business med fuld integration til en række platforme, dog med særlig ekspertise på AS/400 platformen. OSCommerce.dk - Open Source eHandels-system. Professionel Open Source software (0 kr. i licens), der indeholder en fuldt funktionelt fungerende ehandelsløsning, inkl. blandt andet administration, ubegrænset antal varer, produktbilleder og kunder. eKvator - eKvator er et kommunikations- og internetbureau med speciale i strategi, konceptudvikling, Branding og netløsninger der indgår som en strategisk vigtig del af vores kunders Corporate Branding. amaster.dk Aps. - Web- og reklamebureau, der har udviklet vores egen webshop-løsning. Horsens. IBM Danmark - Har de færdigheder og ressourcer, der kræves for at designe, implementere og vedligeholde de bedste løsninger. web-siden.dk - Salg af webbutikker samt udlejning af samme. Tricon Configurator - Produktdesigner, der giver overblik når komplicerede produkter skal sammensættes. ScanCommerce - Laver og udlejer webshops samt tager sig af driften. Lund & Andresen IT - Udvikling af internet-løsninger. E-handel, Content Management Systemer, hjemmesider og ikke mindst løsning af kundespecifikke opgaver. E-handelsfonden - Godkender og kontrollerer websites til e-mærket. E-mærket signalerer tryghed og tillid ved online handel og markedsføring.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Spansk  -  Russisk  -  Thai  -  Tysk  -  Hollandsk  -  Aserbajdsjansk  -  Japansk  -  Farsi  -  Rumænsk  -  Kinesisk (traditionelt)  -  Fransk  -  Kinesisk (simplificeret)  -  Græsk  -  Portugisisk  -  Tyrkisk  -  Ukrainian
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2019 - Midnight Design Productions, LLC