Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Tähän luokkaan kuuluvat sekä hindulaiset että länsimaiset hindulaiseen perinteeseen pohjautuvat uskonnolliset liikkeet. Ehdota tähän luokkaan ainoastaan suomenkielisiä sivuja suomenkielisillä kuvauksilla. Jos sivut kuuluvat jollekin paikalliselle yhdistykselle tai niiden luonne on muuten alueellisesti rajattu, niitä on ehdotettava luokkaan World/Suomi/Alueellinen .
Sites [ Submit ]
Valaistuminen Yoga - Kolmen valaistumisen esittely, sahaja-jooga ja kundalinin herättäminen. Äiti Amma - Suomen Amma-keskus ry - Mata Amritanandamayi eli Äiti Amma on kansainvälisesti tunnettu intialainen pyhimys. Suomen Amma-keskus ry:n informatiiviset kotisivut. Hindulaisuus Wikipediassa - Artikkeleita hindulaisuudesta, sen eri traditioista, jumalista kuten Krishnasta, Vishnusta ja Shivasta, eri pyhistä kirjoituksista sekä pyhistä paikoista. Svami Vivekananda - Bhakti-yoga, rakkauden yoga - Teosofisen seuran kääntämä ja julkaisema Svami Vivekanandan teos bhakti-aatteesta, perustuu tämän antamiin luentoihin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Suomi-Intia-Seura Ry - Ystävyysseura, joka toimii Intiasta ja intialaisesta kulttuurista kiinnostuneiden toiminnallisena yhteisönä sekä yhdyssiteenä Suomessa asuvien intialaisten välillä. Tavoitteenamme on edistää intialaisen kulttuurin tuntemusta Suomessa sekä kulttuurivaihtoa ja kehitysyhteistyötä Suomen ja Intian välillä. Intian kulttuurikeskus - Intian kulttuurikeskus pyrkii edistämään Suomen ja Intian suhteita niin kulttuurisessa, matkailullisessa kuin taloudellisessakin mielessä. Osallistumme myös hyväntekeväisyyteen Intiassa Thakuri-rahaston kautta. Helsingin Self-Realization Fellowship - Yoganandan perustaman Self-Realization Fellowshipin Helsinkiläisen mietiskelypiirin tiedoitussivut. Kirjallisuutta Kriya Joogasta. Maailmanuskonnot: Hindulaisuus - Jyväskylän yliopiston kokoamaa aineistoa hindulaisuudesta, suunnattu eritoten opiskelijoille. Kaaoksen keskella rauhassa - Ajatuksia ja kokemuksia Intian elämästä ja hindulaisesta kulttuurista. Kuvauksia mm. uskonnollisista festivaaleista ja maan sosiaalisesta tilanteesta. Kirjoittaminen on meditaatiota - Ajatuksia suomalaisen hindun elämästä ja uskonnosta Bollywoodista Bhagavad-gitaan. Ihmisoikeus ja uskonnonvapaus hindulaisuudessa - Laajalti ihmisoikeuksia ja uskonnonvapautta käsittelevä sivusto, jossa myös aineistoa niiden toteutumisesta Intiassa ja hindulaisessa yhteiskunnassa. Uskonnot Suomessa: Hindulaisuus - Kirkon tutkimuskeskuksen yhdessä USVA ry:n kanssa toteuttama hanke, jonka tarkoituksena on kerätä ja ylläpitää tietokantaa Suomessa toimivista ja toimineista uskonnollisista yhteisöistä. Hindulaisuus, karma ja jälleensyntymä - Kattava yleiskatsaus hindulaisuuteen ja sen keskeisiin kirjoituksiin. Valaistuminen - Valoa etsimässä - Valaistuminen - Moksha - Nirvana. Asiaa henkisen viisauden periaatteista ja menetelmistä. Valokeilassa neljä tietä kohti suurta viisautta: Advaita-vedanta, Buddhalaisuus, Jooga ja Vaishnavismi. Pavitra 108 - Intialaisesta Veda-perinteestä ja Vaishnavismista: Artikkeleita, uskontoon kuuluvaa tarpeistoa ja kirjallisuutta postimyynnissä, kalenteri Hindujen pyhistä päivistä.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Englanti  -  Indonesia  -  Tanska  -  Espanja  -  Kroatia  -  Italia  -  Venäjä  -  Tamil  -  Ukraina  -  Hindi  -  Saksa  -  Tšekki  -  Hollanti  -  Ruotsi  -  Ranska  -  Puola  -  Norja  -  Portugali  -  Turkki
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC