Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Tähän ryhmään kuuluvat tavalliset pöydän ääressä pelattavat roolipelit, liveroolipelit sekä nettiroolipelit. Sen sijaan tietokonepeleihin liittyvät sivut (edes tietokoneroolipeleihin) eivät tänne kuulu, oikea ryhmä niille on World: Suomi: Pelit: Videopelit.
Sites [ Submit ]
Excalibur - Tampereen teknillisen yliopiston roolipeliseura. Louhi - Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun roolipelikerho. TYR - Tampereen Yliopiston Roolipelaajat. Kuusi Kalpaa - Sivut kertovat Muppets ja Slashing -sankareiden matkasta legendojen sankareiksi ja maailmasta heidän ympärillään. THOGS - Omakustanteinen fantasiaroolipeli. Pelin ja sen maailman esittely sekä tuotteiden tilaaminen. Hups-roolipeliryhmän roolipelikuvauksia - Pitkä lista kertomuksia roolipelisessioista. Praedor - Kotimaisen Praedor -roolipelin viralliset kotisivut. Karttoja, hahmolomakkeita, keskustelupalsta. Kalikos - Suomen Glorantha-seura ry - Suomen virallisen RQ-yhdistyksen sivusto. Sisältää mm. keskustelupalstan, tarinoita, ja RQ-aiheisia linkkejä. Moriquendi - Jämsäläinen larp-seura. Taustatiedot, larpit ja kuvagalleria. Rajakatse Fantasia - Hämeen fantasiaharrastusta kehittävä ja tukeva yhdistys. TaSeR - Tampereen seudun roolipelaajat ry. Tietoa rooli-, kortti-, lauta- ja figuuripeleistä. Fantasiapelit - Roolipelejä ja oheistuotteita myyvä yritys. Sir Ugly Psycho's Tower - Suomenkielisiä ilmaisia roolipelejä ja oheismateriaalia. Arkkikivi - Arkkikivi ay maahantuo, myy ja kustantaa roolipelejä. Roudan maa - Roudan maa on Kalevala-lähdeteos pelinjohtajille. Eru - Tampereen seudulle painottunut larp-seura, jonka toimintaan kuuluvat myös roolipelit ja erikoistehosteet. Paljon tietoa harrastuksesta. Etelä-Suomen rooli- ja strategiapeliyhdistys - ESRSPY on pitkään toiminut rekisteröity yhdistys, jonka toimintaan kuuluvat roolipelit, strategia- ja lautapelit sekä liveroolipelit. Ropecon - Merkittävin suomalainen roolipelialan tapahtuma. Alter Ego - Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys. Roolipelit.net - Suomalainen roolipeliportaali ja verkkokauppa. Lux Aeternus - Roolipelimateriaalia. Hahmolomakkeita, Wod-laajennus, valokuvia. Matti Järvisen RuneQuest ja Glorantha -sivu - RuneQuestiin ja Gloranthaan tarkoitettuja seikkailuja, pelihahmoja, tarinoita, artikkeleita, hahmolomakkeita, karttoja ja muuta. Tarinoita löytyy myös RuneQuestin mekaniikalla toimivista irkkipeleistä. Meln - Taustamateriaaliksi tarkoitettu fantasiamaailma, jota ei ole sidottu mihinkään roolipelisysteemiin. UNSF - Frontiers - Ilmainen suomalainen scifi-roolipeli. Parabellum - Suomalainen fantasiaroolipeli. Örkkikerho - Roolipelejä Turun seudulla. Sivuilla tarinoita, kuvia, vinkkejä ja linkkejä. Cosmic Timebomb -larp - Klubi-henkinen live-roolipeli Tampereen Pormestarinklubilla. Wyrm - Vaasan Yliopiston roolipeliseura. ORC - Otaniemen RoolipeliClubi. Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan alayhdistys.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Englanti  -  Tanska  -  Espanja  -  Italia  -  Venäjä  -  Katalaani  -  Saksa  -  Hollanti  -  Tšekki  -  Japani  -  Ruotsi  -  Unkari  -  Puola  -  Kiina (yksinkertaistettu)  -  Ranska  -  Norja  -  Portugali  -  Turkki
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2022 - Midnight Design Productions, LLC