Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Faqet qe ofrojne tregeti e biznes nepermjet Internetit.
Sites [ Submit ]
Banka e Shqiperise - Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp. Instituti i Sigurimeve - Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG. Blej.com - Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe. Njoftime.com - Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme. Rrjeti i biznesit kosovar - Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë. Faqe te Verdha - Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare. Shpallje - Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare. Elektrik Universal - Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën. Keshillimeligjore - Studio Ligjore - Ne ju tregojme rrugen ligjore - ju zgjidhni se cfare eshte me e mire per ju. Tregu - Vendi ku tregu vjen te ju Botimet Argjiro - Botime shqiptare dhe letersi shqiptare Eagle Mobile - është Operatori me i ri Mobil ne Shqiperi Mbreti i Tregut - Blog kreativ per Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend zoteruesit e bizneseve dhe studenteve qe studiojne administrim biznesi, marketing, komunikim... Banjat e Dibres Capa - Qendra e njohur banlerare per sherim me ujera termo-minerale, terapi fizikale dhe rehabilitim. Dy hotelet e mrekullueshme Banjisht dhe Kosovrast. BKT - Faqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare ne Shqiperi Sina 98 - Shoqëria Sina98 shpk., specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve 100oferta.com - 100oferta.com është platforma e gjithë njoftimeve dhe ofertave FALAS në shqip. Informacion i freskët nga tregu dhe blogje të shumta informative.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
English  -  Afrikaans  -  Armenian  -  Asturian  -  Indonesian  -  Malay  -  Bosnian  -  Breton  -  Bulgarian  -  Danish  -  Spanish  -  Esperanto  -  Basque  -  Furlan  -  Scots Gaelic  -  Croatian  -  Italian  -  Kannada  -  Kazakh  -  Korean  -  Kurdish  -  Macedonian  -  O'zbekcha  -  Occitan  -  Romansh  -  Russian  -  Seeltersk  -  Sinhala  -  Slovenian  -  Slovak  -  Serbian  -  Finnish  -  Tagalog  -  Tatar  -  Thai  -  Vietnamese  -  Ukrainian  -  Uyghurche  -  Icelandic  -  Catalan  -  German  -  Hindi  -  Estonian  -  Hebrew  -  Czech  -  Dutch  -  Nordfriisk  -  Azerbaijani  -  Japanese  -  Farsi  -  Romanian  -  Swedish  -  Türkmençe  -  Arabic  -  Belarusian  -  Chinese  -  Frisian  -  Føroyskt  -  Irish  -  Lietuvių  -  Hungarian  -  Polish  -  Punjabi  -  French  -  Chinese Simplified  -  Greek  -  Interlingua  -  Latvian  -  Norwegian  -  Portuguese  -  Turkish  -  Galician  -  Taiwanese  -  Kyrgyz  -  Aragonés  -  Urdu
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2023 - Midnight Design Productions, LLC