Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Nuttige informatie over producten en diensten voor consumenten, zoals bijvoorbeeld indexen en overzichten van prijsvergelijkingen, tips en advies.
Sites [ Submit ]
Test-Aankoop - Consumentenorganisatie in België die zich ten doel stelt consumentenbelangen te behartigen. Keurmerk instituut - Onafhankelijke organisatie voor de toetsing van kwaliteit en veiligheid van producten, diensten en accommodaties voor consumenten. Consumentenbond - Vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van de consument. Leden kunnen rekenen op waardevolle informatie, persoonlijk advies en interessante voordelen. AskAnOwner - Praktijkervaring met producten. Stel een vraag aan iemand die hetzelfde product gebruikt. Wie rekent, rijdt autogas - Hoe je kunt besparen op uw autokosten, online uitrekenen en allerlei informatie over autogas. Thuiswinkel.org - Belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. Geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Daarnaast behartigt zij de belangen van haar leden en biedt de vereniging juridisch advies en kennisuitwisseling over de e-commerce markt. Goede Waar & Co - Vereniging van kritische consumenten die zich inzetten voor mens-, dier-, en milieuvriendelijke productie en consumptie. Met het manifest, informatie over de activiteiten en een elektronische vragenservice. Storinghulp - Lijsten met bedrijven (vnl. installateurs), die worden gecontroleerd op erkenning en kwaliteit. Excellenza - Geeft informatie over bedrijven in diverse sectoren. Criteria hierbij zijn o.a. vakmanschap en communicatie met de klant. Sta-ik-sterk.nl - Informatie over uw rechten en plichten bij het kopen van een product of dienst. Thuiswinkel Awards - Informatie over de publieksprijzen en de vakprijzen van de Nationale Thuiswinkel Awards (NL) en de mogelijkheid om te stemmen. uwsupermarkt.nl - Communicatiemiddel tussen supermarkt en (lokale) klant met een forum en informatie over nieuwe producten, veranderingen in de winkel of nieuwe medewerkers. Infofilter - Stichting behartigt de belangen van consumenten die commerciële informatie ontvangen of voor marktonderzoek benaderd worden. Consumenten Informatie Punt - Stichting voor consumenten die een geschil hebben met een ondernemer in een van de Europese lidstaten. Abonnement opzeggen - Informatie over het opzeggen van verschillende soorten abonnementen zoals kranten, tv gidsen, internet providers en telefoon.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Engels  -  Bahasa_Indonesia  -  Deens  -  Duits  -  Spaans  -  Hebreeuws  -  Italiaans  -  Koreaans  -  Russisch  -  Slowaaks  -  Thais  -  Tsjechisch  -  Japans  -  Roemeens  -  Zweeds  -  Lietuvių  -  Pools  -  Vereenvoudigd Chinees  -  Frans  -  Noors  -  Portugees  -  Turks  -  English
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2022 - Midnight Design Productions, LLC