Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
For portaler der giver forbrugerne nemmere adgang til informationer, der kan medvirke til en bedre og billigere hverdag. Informations-portaler af større eller mindre brede, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof. En forbrugerportal kan være lavet så at dens brugere kan bruge den til startside, og der kan derfor være store mængder af information på specielt forsiden.
Sites [ Submit ]
FDM - Forbrugerorganisation der hjælper med teknisk og juridisk rådgivning om bilkøb, værkstedsbesøg, privatleasing og alt andet om biler. Miljømærkning Danmark - Varetager den daglige administration af miljømærkerne Blomsten og Svanen i Danmark og fungerer samtidig som uafhængig kontrolinstans i forhold til mærkerne. Pjecer på Nettet - Henvisninger til pjecer om bolig, børn, computer, transport, dyr, have, husholdning, privatøkonomi, rejse, sundhed og jura. Varefakta.dk - Oplysning om mærkning af brugsegnede varer og tjenesteydelser til forbrugerne. SparEl.dk - Portal fra Elsparefonden henvendt til forbrugere, offentlige og private organisationer, som ikke vil bruge mere strøm end højst nødvendigt. Forbrugeren på nettet - Online forbrugermagasin med fokus på forbrugerrelaterede tendenser. ForbrugerLaboratoriet - Videreførslen af Forbrugerstyrelsens Laboratorie for test og rådgivning om børneprodukter. Energitjenesten - Vejledning i energibesparelser og vedvarende energi. Anmeld Håndværker - Mulighed for at give anmeldelser af håndværkerydelser. Flatpanels.dk - En guide til fladskærme. Omfattende gennemgang af test og almen information om alle former for fladskærme. Desuden købsguide, online monitor test og forum. Forbrug.dk - Forbrugerstyrelsens websted med råd og informationer til forbrugere. Bedømmelse.dk - Bedømmelser af virksomheder, institutioner og produkter. Tænk - Produkttest, gode råd og artikler om forbrug. Hvor langt på literen - Færdselsstyrelsens webside om udregning af brændstofforbrug for personbiler på det danske marked. Trustpilot.dk - Vurderinger af netbutikker. Fødevarestyrelsen - Fødevarestyrelsens hjemmeside med informationer om ernæring og sundhed samt kontrol og mærkning af fødevarer. Forbrugerrådet - Forbrugerrådets hjemmeside med nyheder, informationer og råd til forbrugere. Telemarkedet.dk - Nyheder, artikler og prissammenligning af internet, telefoni og digital tv. Forbruger Europa - Forbruger Europa rådgiver forbrugere om køb i andre EU-lande. Forbrugerombudsmanden - Uafhængig myndighed, der fører tilsyn med, at markedsføringsloven bliver overholdt. E-mærket - Mærkningsordning for tryg og etisk forsvarlig handel på Internettet.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Indonesisk  -  Spansk  -  Italiensk  -  Koreansk  -  Russisk  -  Slovakisk  -  Thai  -  Tysk  -  Hebraisk  -  Hollandsk  -  Tjekkisk  -  Japansk  -  Rumænsk  -  Lietuvių  -  Polsk  -  Kinesisk (simplificeret)  -  Fransk  -  Portugisisk  -  Tyrkisk  -  English
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2022 - Midnight Design Productions, LLC