Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Tilmeld her web-steder, skrevet på dansk, der har indhold vedrørende menneskers religiøse og åndelige opfattelse ud i det kristne - og det liv det medfører.
Sites [ Submit ]
Familier på vej - Tværkirkelig forening der afholder kristne lejre, weekends og seminarer for hele familien. Udgangspunktet er at Gud har tænkt familien som menneskets åndehul. Nyt Liv - Forbund for evangelisation i Danmark - en bevægelse indenfor Folkekirken. Udgiver af bladet - Nyt Liv, har mødevirksomhed og afholder lejre, stævner og familietræf. Jubilæumsfonden - Fond der tilgodeser formål med en kirkelig og almennyttig/idealistisk forankring. Kristelig Handicapforening - Forening der arbejder på at bygge og drive kristne hjem for handicappede. Endvidere arrangeres der familielejre, temadage, kurser og årlig handicaptur til udlandet. Dansk Kristent Internet - På forkant med den kristne internet front. Indholder clipart, artikler om kirkernes liv og muligheder. Retten til liv - Fælleskirkelig forening hvor kristne kan stå sammen i et bøns- og arbejdsfællesskab således, at mange ufødte kan reddes. Ægteskabsdialog - Del af Worldwide Marriage Encounter der arbejder for at styrke kærligheden og relationen mellem ægtefæller. Et selvstændigt arbejde inden for folkekirken. Løgumkloster Refugium - Et tilflugtssted til feriedage, rolige dage eller rekreationsdage. Et sted for alle der ønsker fred og hvile. Regugiet bygger på Den Danske Folkekirkes grundlag og tilbyder sig som ferie-, rekreations- eller konferencested. Abortlinien - Organisation der ønsker at hjælpe enhver i spørgsmålet om abort. For dem der har behov for - at give luft for sin tvivl. Hjælp at hente om du føler dig i tvivl, presset, svigtet eller ked af det. Kirkeministeriet - Hjemmesiden tjener som redskab til tovejs kommunikation mellem borgerne og Kirkeministeriet. Side med oplysninger om f.eks. organisationen, nyheder og publikationer. Dansk Organist og Kantor Samfund - DOKS - organisation for de højest uddannede kirkemusikere fra de danske musikkonservatorier. Medlemmerne er organister og korledere blandt andet - i de danske domkirker. Kirkehistorie.dk - Danske kirker og deres mænd. Projekt med opsamling af data og fotos om kirker, personaler, kirkegårde, embedsboliger og andre oplysninger. Xplore Jesus - Website med valgmulighed for 17 europæiske sprog. Se Jesus-filmen og undersøg hvad en kristen er. Stat og kirke - Kristeligt Dagblad med lødige artikler om emnet Stat og Kirke Frans af Assisi - Om Den hellige Frans af Assisi og om den franciskanske Spiritualitet. Det historiske om klarisserne der blev etableret med klarisserklostre i Roskilde og København Foreningen Frie Fugle - Netværk for kristne singler mellem 30 og 65 år Sogneaften - Kirkelig og folkelige foredrag om alt mellem himmel og jord. Webside der formidler kontakt mellem mødearrangører og foredragsholdere. Foreningen af Præliminære Organister - FPO er en forening for organister fastansat i organiststillinger i den danske folkekirke.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Afrikaans  -  Bulgarsk  -  Spansk  -  Kroatisk  -  Italiensk  -  Kurdisk  -  Slovakisk  -  Tamil  -  Ukrainsk  -  Indonesisk  -  Malaysisk  -  Bosnisk  -  Esperanto  -  Koreansk  -  Russisk  -  Serbisk  -  Finsk  -  Thai  -  Katalansk  -  Hindi  -  Tysk  -  Tjekkisk  -  Hollandsk  -  Japansk  -  Lietuvių  -  Farsi  -  Rumænsk  -  Arabisk  -  Kinesisk (traditionelt)  -  Fransk  -  Ungarsk  -  Polsk  -  Kinesisk (simplificeret)  -  Græsk  -  Portugisisk  -  Tyrkisk  -  English
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC