Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
V této sekci najdete vše, co se týká kouzel, iluzí, triků a čar. Stejně jako informace o profesionálních i amatérských kouzelnících. Pokud hledáte jinou "magii", zkuste to v sekci World/Czech/Spolecnost/Nabozenstvi_a_spiritualita/ ;-)
Sites [ Submit ]
Duo Fernando - Přehled vystoupení s fotografiemi a komentáři triků. Český magický svaz - Pravidla magie, semináře a festivaly, přehledy vystoupení. Duo Rascals - Estrádní a varietní show s magií. Program, kontakty, poděkování a fotografie. Robert Fox - Kouzelník, manipulátor a iluzionista. Profil, program představení, kouzelnické efekty, kontakty a reference. Kamil Burda - Magic Show - Přehled a nabídka iluzorních vystoupení, fotky z vystoupení a reference. KIM-club Praha - Informace, fotografie a akce nezávislého kouzelnického klubu. Iluzionista Petr Kravčík - Program představení, škola a svět kouzel. Kouzelník Šeklin - Nabízí kouzelnické vystoupení pro firmy, veletrhy, městské slavnosti a také programy pro děti. Kouzelník Štěpán Šmíd - Specializuje se na mikromagii, karetní magii a mluvené jevištní kouzelnické programy. Kouzelník Ray Salman - Zabývá se především obory manipulace, programy pro děti, mikromagie a table hopping. Kouzelnický obchod Magic shop - Internetový obchod s velkým výběrem kouzelnických rekvizit, pomůcek, kouzel a triků. Mimo to je e-shop zaměřen na poker karty a tvarovací balónky. Kouzelník a iluzionista Ondřej Sládek - Mistr České republiky v moderní magii a nejlepší manipulátor České republiky. Je vítězem řady českých i mezinárodních kouzelnických soutěží a festivalů. Nabízí moderní kouzelnické vystoupení. Magic Show Wendy - Přehledy, popisy a fotky vystoupení. Jiří Hadaš - Kouzelnická show pro Vaše děti. Krejčí, Aleš - Kouzelník - Přední český kouzelník, žonglér a iluzionista s mezinárodním ohlasem, nabídka jeho představení pro každou příležitost Čejka, Martin - Kouzelník - Moderní kouzelnická vystoupení na všechny druhy akcí. Kouzlení se živými zvířaty, mizení člověka, levitace a jiné iluze dle přání. Kouzla pro děti i dospělé. Kouzelník a Iluzionista Pavel Dolejška - Vystupuje na firemních akcích, veletrzích, svatbách, street a road show, na sportovních akcích a při uvádění nových produktů. Kouzla online - Odkryje tajemství kouzelnických triků a umožní prožít nezapomenutelné potěšení z nadšených ovací diváků.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
anglicky  -  katalánsky  -  dánsky  -  německy  -  španělsky  -  italsky  -  finsky  -  holandsky  -  japonsky  -  švédsky  -  francouzsky  -  čínsky (zj.)  -  norsky  -  portugalsky  -  turecky
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2024 - Midnight Design Productions, LLC