Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Japonské animované filmy a seriály kreslené stylem manga. Charakteristické pro manga postavy jsou veliké, detailně nakreslené oči, vyjadřující veškeré emoce, malá ústa, malý špičatý nos a delší nohy, často i extravagantní účes. Tyto základní rysy kresby mohou, ale nemusí být zastoupeny.
Sites [ Submit ]
Manga.cz - Aktuality ze světa mangy a anime, informace o akcích, recenze, české titulky, diskuse, galerie manga obrázků. OtakuLand - Databáze anime, české titulky, diskusní fórum, japonsko-český a česko-japonský slovník. Studio Ghibli - Informace o japonském animátorském studiu, odkazy na jeho tvorbu. Česká AMV wikipedie - Informace pro tvůrce anime videoklipů (AMV, anime music video). Haibane Renmei - Článek o seriálu. Anime - Obecné informace o žánru. Pozoruhodná anime - Recenze anime seriálů. Alexandra Pavelková: Howl's Moving Castle - Recenze Miyazakiho filmu od slovenské autorky sci-fi a fantasy. Alexandra Pavelková: Tales from Earthsea - Recenze Miyazakiho filmu od slovenské autorky sci-fi a fantasy. Alexandra Pavelková: Jak se dá zamilovat do anime - Článek slovenské autorky sci-fi a fantasy. Criticall: anime - Recenze a články týkající se anime. Alexandra Pavelková: Tonari no Totoro - Recenze Miyazakiho filmu od slovenské autorky sci-fi a fantasy. Anime World - Informace o žánru, recenze, tapety na plochu, obrázky. Reanimated - Recenze a preview japonských animovaných filmů a seriálů, informace o Japonsku, multimediální obsah. Czech Soul-Society - Recenze, galerie, Japonsko, diskusní fórum. Anime Akihabara - Databáze anime a titulků, galerie obrázků a mnoho dalšího. Sharingan no Sasuke-kun - Sasuke Uchiha, Kakashi Hatake, Naruto Uzumaki, Sakura Haruno, Shikamaru Nara, Sabati no Gaara act. Anime - Manga - Stránka s překladatelaskými týmy, zaměřující se na překlady anime, dorama (filmů i seriálů), mang(lze i online čítárna) Translation of Beloved Anime Team - Web české překladatelské skupiny, která se zaměřuje na yaoi anime. Fox Axe: Anime - Recenze japonských animovaných filmů a seriálů. Překladatelské skupiny - Seznam aktivných a neaktivných překladatelských skupin v České republice. Kohona - Český tým, který překládá mangu Naruto.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
anglicky  -  katalánsky  -  německy  -  španělsky  -  italsky  -  rusky  -  holandsky  -  japonsky  -  Lietuvių  -  čínsky  -  francouzsky  -  portugalsky  -  turecky
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2024 - Midnight Design Productions, LLC