Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Portaalit eli ns. aloitussivut kokoavat saman sivuston alle runsaasti erilaista tarjontaa joko yhdestä tietystä aihepiiristä tai laajemmin (uutisia, linkkejä ym.)
Sites [ Submit ]
Kolumbus - Laaja perusportaali. Uutisia, pelejä ja tietysti mobiilipalveluita. MTV3 Internet - MTV3-kanavan nettiportaalista löytyy uutisia, urheilua, ohjelmatietoja ja paljon muuta. Suomi24.fi - Linkkihakemisto ja hakupalvelu, sähköposti, horoskooppeja, chat. Suomi - preportaali - Portaali portaaleille. Linkkisivuja ja hakukoneita. YLE - Yleisradio - Uutiset, tv- ja radio-ohjelmat, ohjelmakohtaiset sivustot, videokuvaa, ääntä ja paljon muuta. MSN.fi - Microsoftin suomenkielinen monitoimiportaali. Hotmail-sähköposti, oma kalenteri, viihdepalvelut, tietoa yleisesti kaikilta elämänaloilta sekä mahdollisuus personointiin. MyArtic - Keskutelufoorumeita ja chat, jossa useita huoneita. Tulossa ovat mm. pikaviestit ja e-kortit. Elisa.net - Uutisia, säätiedot, sähköposti- ja mobiilipalveluita ja keskutelufoorumeita. Myös tekstiversio. Etusivu - Foorumi koko maailman suomalaisille. Keskustelufoorumeita lähinnä ulkomailla asuville suomalaisille, suomenkielistä luettavaa, valikoituja linkkejä ja kuvia maailmalta. A v a a N e t - Portaalipalvelujen ja hakupalveluiden hakemisto, Suomesta ja maailmalta. PHNet - seutuverkko - Päijät-Hämeen alueelle keskittynyt portaali. Uutisia, tapahtumia ja linkkejä. Maailma.net - Kestävän kehityksen ja ihmisoikeuksien portaali, joka kokoaa yhteen suomalaisten järjestöjen ja yhteisöjen uutisia, kampanjoita ja tapahtumia. Plaza.fi - Yleisportaali, joka sisältää mm. uutisia, keskustelupalstoja, artikkeleita ja haastatteluja. Apua Internetissä surffaukseen - Linkkisivusto, joka sopii kotisivuksi niin aloittelevalle kuin kokeneelle netin käyttäjälle. Euroopan Unionin portaali - EU:n oma portaali, josta löytyy kattavasti tietoa Euroopan Unionin toiminnasta ja paljon linkkejä EU:n muille virallisille nettisivuille. Netello.com - Uutisia, linkkihakemisto, www-, hosting-, ohjelmointi- ja mobiilipalveluja; päivän vitsi, satunnainen linkki, keskustelufoorumeja. Ouluraattori, turkuraattori ja manseraattori kääntävät suomea murreasuun.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Englanti  -  Bosnia  -  Bulgaria  -  Tanska  -  Espanja  -  Kroatia  -  Italia  -  Korea  -  Kurdi  -  Serbia  -  Thai  -  Ukraina  -  Katalaani  -  Saksa  -  Viro  -  Hollanti  -  Tšekki  -  Azeri  -  Japani  -  Romania  -  Ruotsi  -  Kiina  -  Puola  -  Kiina (yksinkertaistettu)  -  Ranska  -  Kreikka  -  Norja  -  Portugali  -  Turkki  -  Persian
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC