Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Ovde mozete naci sajtove koji se bave Fizikom, a kojih, na zalost nema mnogo. Ako znate za bilo koji sajt koji se makar malo dotice ove teme, molimo da obavestite urednike.
Sites [ Submit ]
Društvo fizičara Srbije - Društvo fizičara Srbije (DFS) je naučno-stručna organizacija fizičara, inženjera-fizičara i ostalih koji se aktivno bave fizičkim naukama i nastavom fizike na svim nivoima. Tesla - Biografija,anegdote,otkrića,snovi,prijatelji,istraživanja,poslednji dani Znanje - Sajt se bavi nuklearnom fizikom B92 - Život - Nauka - Zbirka interesantnih članaka iz nauke Java Apleti za Fiziku (Java 1.4) - Prevod sajta čiji je autor Walter Fendt Uvod u Novu Fiziku - Antigravitacija i Temperaturna Relativnost Mase - Autor ovog sajta daje kritički osvrt o nekim temeljnim shvatanjima fizike koja većina fizičara ne dovodi u pitanje Blog Milana M. Ćirkovića - Blog poznatog srpskog fizičara Физика - Википедија -  Analogija - ANALOGIJA opisuje prostor sa tri osnovne dimenzije, na način kako one stvarno postoje i kako treba da se prikažu. Analogija između mikro i makro kosmosa se često pominje, ali se na ovom mestu to i prikazuje. Holografija - Sajt o holografiji Zvonko Marić - O životu jednog vrhunskog fizičara i izuzetne ličnosti UV zračenje - Izvori, dejstvo, merenja i zaštita od ovog zračenja. Takođe možete pročitati šta predstavlja ozon. ETF Prijemni - Uputstva - Programi za prijemni ispit iz fizike Druženje sa česticama - Osnovne stvari o kvarkovima,antimateriji,tamnoj materiji,akceleratorima,ekstra dimenzijama,neutrinima i detektorima Etran - Stručno društvo za elektroniku, telekomunikacije, računarstvo, automatiku i nuklearnu fiziku Fizika u Jugoistočnoj i Južnoj Srbiji - Popularizacija,podsticanje i promocija fizike i prirodnih nauka u jugoistočnoj i južnoj Srbiji Institut za Fiziku u Beogradu ( Zemunu) - Naučno-istraživačka ustanova Kabinet za Fiziku Gradjevinskog Fakulteta u Beogradu - Program predmeta,ispiti,testovi,zadaci,rezultati kolokvijuma i ispita,materijal sa predavanje. Nobel - Odsek za fizičku elektroniku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu Ruka u testu - Sajt Ruka u testu je koncipiran tako da pomogne nastavnicima, instruktorima, naučnicima i institucijama koje nastoje da realizuju naučni sadržaje u osnovnoj školi. Institut za Fiziku - Kragujevac - U okviru Instituta organizovane su osnovne, specijalističke, magistarske i doktorske studije, kao i naučno-istraživački rad iz različitih oblasti fizike. Na Institutu postoji i Astronomsko društvo "BELEROFONT". Svemir, život i još nešto - Blog tretira sledeće teme: očuvanje životne sredine, astronomiju i fiziku Departman za Fiziku, Univerzitet u Novom Sadu - Istraživanja, publikacije, studije, nastava i ispiti, linkovi. Fizika i Hemija od Značaja za Ronjenje - Zakoni fizike i hemije primenjeni na ronjenje Info Physics - Sajt grupe studenata Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu o elementarnim česticama. Fizički Fakultet Univerziteta u Beogradu - Zvanična prezentacija Fakulteta na kojoj možete naći podatke o upisu, studijama, profesorima i skinuti planove, udžbenike i ispitna pitanja kao i mnoge druge detaljne informacije.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Engleski  -  Indonežanski  -  Bosanski  -  Bugarski  -  Danski  -  Španjolski  -  Esperanto  -  Hrvatski  -  Talijanski  -  Koreanski  -  Ruski  -  Slovački  -  Finski  -  Ukrajinski  -  Katalonski  -  Njemački  -  Židovski  -  Česki  -  Nizozemski  -  Japanski  -  Litvanski  -  Farsi  -  Rumunjski  -  Švedski  -  Kineski  -  Mađarski  -  Poljski  -  Pojednostavljeni kineski  -  Francuski  -  Norveški  -  Portugalski  -  Turski  -  English  -  Greek  -  Arabic
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC