Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Deze categorie bevat sites van bedrijven die voedingsmiddelen en aanverwante artikelen zoals drank en tabak maken, distribueren en verhandelen. Tevens worden sites vermeld die diensten leveren aan bedrijven in deze bedrijfstak of die informatie verstrekken over de bedrijfstak.
Sites [ Submit ]
Vandemoortele Group - Producenten van levensmiddelen op basis van soja, margarines en vetten, en van diepgevroren bakkerijproducten. Laco - Producent van paneermeelproducten voor afnemers in de vlees-, vis- en snackindustrie. Promatec Food Ventures - Leverancier van machines voor de productie van vleeswaren, vis en boter. St. Roch - Wasserij gespecialiseerd in werkkledij uit de voedingssector. McCain - Producent van frites- en aardappelspecialiteiten. Informatie over bedrijf en producten voor zowel de zakelijke markt als voor consumenten. Polca Pâté - Producent van een uitgebreid assortiment paté's. Informatie over bedrijf en de producten. Selo - Een wereldwijd werkzame organisatie met als kernactiviteit het ontwerpen en realiseren van productielijnen en complete projecten, de verkoop van machines en hulpstoffen evenals het verrichten van technische dienstverlening voor de voedingsmiddelenindustrie. Arotech - Leverancier van apparaten en productielijnen voor de voedingsmiddelen industrie. Sligro Food Group - Combinatie van foodretail- en foodservicebedrijven die zich richten op de Nederlandse markt. Informatie over de groep en haar onderdelen. Nestlé - Wereldwijd voedingsmiddelenbedrijf. Informatie over bedrijf en het uitgebreide productassortiment. ALcontrol Laboratories - Gespecialiseerd in het uitvoeren van laboratoriumonderzoek voor de milieu- en voedingsmiddelenmarkt. Royal Smilde - Een internationale groep in de voedingsmiddelenindustrie. Produceert bakkerijproducten, koelverse producten en oliën en vetten. Le Cobourg - Producent van artisanale salades op basis van mayonaise, met als voornaamste ingredienten: vis, vlees, kip en groenten. Maya Original - Hier kunt u alle informatie vinden om uw klanten met onze producten te verwennen. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven met een geldige KvK inschrijving. Heineken Brouwerijen - Overzicht van producten, van bier tot en met wijn en van melkproducten tot en met food en non-food. Johma - Producent en leverancier van koelverse brood en toast salades, aardappelsalades, rauwkostsalades en sauzen. Informatie voor de particuliere en de zakelijke markt.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Engels  -  Armeens  -  Bahasa_Indonesia  -  Bosnisch  -  Bulgaars  -  Catalaans  -  Deens  -  Duits  -  Spaans  -  Hebreeuws  -  Kroatisch  -  Italiaans  -  Russisch  -  Slowaaks  -  Fins  -  Thais  -  Oekraïens  -  Tsjechisch  -  Japans  -  Lietuvių  -  Farsi  -  Roemeens  -  Zweeds  -  Chinees  -  Hongaars  -  Pools  -  Frans  -  Vereenvoudigd Chinees  -  Grieks  -  Letlands  -  Noors  -  Portugees  -  Turks  -  Galicisch  -  English
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC