Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Alles over activiteiten die te maken hebben met het bijeen brengen van objecten die op een of andere manier een onderlinge verwantschap vertonen (oftewel verzamelen). De objecten kunnen door de mens gemaakt zijn, zoals postzegels of speelgoed, maar kunnen ook van natuurlijke oorsprong zijn, zoals schelpen of zand. De vermelde sites bieden informatie over de aanschaf, presentatie, identificatie en het behoud van de verzamelingen.
Sites [ Submit ]
Verzamel.net V2.0 - Verzamelt alles voor de verzamelaar. Toverlantaarn site 'De Luikerwaal' - Een van de belangrijkste uitvindingen van onze geschiedenis, de voorloper van de film- en diaprojector, van televisie, video en multimedia. Fanwink - Ontmoetingsplaats voor verzamelaars van knipsels en posters van pop- en filmsterren. FindOldTractors.com - Vraagbaak en ontmoetingsplaats voor iedereen die oude tractoren of andere machines verzamelt en/of restaureert. Viewmaster.nl - De inhoud beslaat de historie, een overzicht van 3d kijkers, projectoren camera's en schijven. Sigarenband.nl - De geschiedenis van het sigarenbandje, nieuwe uitgiften en de mogelijkheid om advertenties te plaatsen. Duim - De geschiedenis van her duim-project, tekeningen en foto's. Hoofddeksels - Verzameling historische en ceremoniële hoofddeksels van het Nederlandse leger en politie met afbeeldingen en omschrijvingen. Triton - Over schelpen, koralen, mineralen en fossielen. Met een fotoboek en links. Jan's 78-toeren Pakhuis - Luister naar 78-toerenplaten in streaming Real Audio. Veel achtergrondinformatie, geïllustreerd met foto's en platenlabels. Motiefgroep schaken - Vereniging van verzamelaars van schaakgerelateerde artikelen. Misiknog.nl - Ruilsite voor allerlei soorten verzamelingen. Rode Kruis - Verzameling van materiaal wat met het Rode Kruis te maken heeft. De eigenaar is van plan om er een stichting van te gaan maken met daaraan gekoppeld een permanente tentoonstelling. De Muizenvallenverzamelaar - Een verzameling van muizenvallen met foto's links en een gastenboek.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Engels  -  Catalaans  -  Deens  -  Duits  -  Spaans  -  Italiaans  -  Koreaans  -  Russisch  -  Slowaaks  -  Fins  -  Oekraïens  -  Tsjechisch  -  Japans  -  Roemeens  -  Zweeds  -  Chinees  -  Frans  -  Lietuvių  -  Pools  -  Vereenvoudigd Chinees  -  Portugees  -  Turks
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2024 - Midnight Design Productions, LLC