Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, som tilbyder en online klassificeret annonce tjeneste. En individuel klassificeret annonce anbringelse om kun et produkt eller tjeneste vil ikke blive optaget.
Sites [ Submit ]
Den Blå Avis A/S - Køb, salg og bytte af brugte ting, med gratis annoncer for private. gulside - Hjemmeside hvor der kan sættes alt til salg gratis - eventuelt suppleret med billeder. Papkassen - Få solgt dine brugte ting i løbet af ingen tid - uden at blive registreret. Mulighed for almindelige annoncer og auktioner. Uround - Gratis kategoriopdelte annoncer for private og firmaer. Magneten - Annoncer om bolig, køb og salg, dating og job. Bog Orm - Køb og salg af brugte bøger. Det er gratis at oprette annoncer på sitet. Auktionsmart - Guide til auktioner og auktionshuse, gallerier, kunsthandlere og brugtmarkeder. Net markedet - Online annonce markedsplads for private og erhvervsdrivende. Rytmeboxen - Annoncering af køb og salg af secondhand musik. Scanboat.com - Annoncer om brugte både fra Europa. Private annoncer er uden salær. Ønskebasen - Gaveartikler til bryllup, fødselsdag og indflytterfest. Alt fra friluftsliv til kunsthåndværk og isenkram. Tilbuds Service - Guide til tilbud på nettet. Bilhistorie.dk - Gratis markedsplads for alt det bilhistoriske - biler, reservedele, modelbiler, blade, bøger, motorcykler og knallerter. prisminister.dk - Giv prisbud på nye hvidevarer, og prut om prisen med forhandlere i hele landet. Motorcykler.dk - Annoncemarked for nye og brugte motorcykler og reservedele. Udsalgsguiden.dk - Guide til udsalg, lagersalg og loppemarkeder i Danmark. Gul & Gratis - Annonce marked, der udkommer på nettet såvel som på tryk. Gratis optagelse for private og foreninger. IndustriBasen.dk - Køb og salg af materiel indenfor industrien. Spar30.dk - Samler tilbud fra landets butikker og webshops. Varerne købes i de respektive butikker. Internet salg - Annoncer i flere kategorier om køb og salg. HesteIndex.dk - Salg af annoncer for køb og salg af heste. SuperTilbud - Salg af annoncer samt tilbuds katalog. Rabatkoden.dk - En samling af rabatkoder og annoncer til danske netbutikker. Oplevelsesgaver.dk - Formidler annoncer af gavekort til div. butikker og arrangementer, emne eller geografisk opdelt. NETilbud.dk - Annoncer for danske netbutikker og foreninger samt katalog over webshops.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Bulgarsk  -  Spansk  -  Kroatisk  -  Italiensk  -  Slovensk  -  Slovakisk  -  Ukrainsk  -  Indonesisk  -  Bosnisk  -  Russisk  -  Serbisk  -  Finsk  -  Thai  -  Katalansk  -  Tysk  -  Hollandsk  -  Tjekkisk  -  Rumænsk  -  Lietuvių  -  Ungarsk  -  Polsk  -  Kinesisk (simplificeret)  -  Fransk  -  Græsk  -  Portugisisk  -  Tyrkisk
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2023 - Midnight Design Productions, LLC