Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Denne kategori indeholder dansksprogede ikke-kommercielle web-steder, der handler om haver og havebrug. Titler og beskrivelser bør altid skrives på dansk.
Sites [ Submit ]
Gartneriet - Diverse artikler for haveinteresserede og information om forskellige gøremål i haven inddelt efter måneder. Havenyt - On-line have magasin med artikler, tips om haven, brevkasse, forum og link samling. Havesiden kan-lir - Billeder og artikler om haven, dens planter og pasning samt havekalender med årets gang i haven. De Grønne Sider - Plante- og haverelaterede links. Identificering af planter og svar på planterelaterede spørgsmål. Mulighed for at bytte planter. Kolonihaveportalen - Om kolonihaver og kolonihavelivet, links til private og foreninger, køb og salg, love og historie. Haveinspiration - Sæsonrelaterede artikler om alle have aktiviteter fra plantning og beskæring til anlæggning og vedligeholdelse. Plante kartotek. Huset & Haven - On-line magasin om huset og haven. Artikler og forum med svar af fagfolk. Plantedoktoren - Råd om plantesygdomme og skadedyr i Danmark. Danmarks Insekter - Om danske insekter i haven. Havesiden - Have- og planterelaterede artikler, billeder og links. Blomsterdalen - Mødested for folk med grønne fingre. Forum med tips og erfarings udveksling. DR Haven - Beskrivelser, råd og vejledning i prydsplanter, nyttehave, indretning af haver, samt dyrknings metoder. Infohaven - Råd og vejledning fra i alt fra hæk, bede til blomster og planter. Siden er Grønne Danmark's info side. Lyst haven - Forum for have interesserede. Slottet i Smørmosen - Økologisk Havebrug. Plante index, brevkasse, råd og vejledning i økologisk have dyrkning og alm. kolonihave indretning. Poolrådgiveren - Gode råd og tips fra poolejer til poolejer. Forum for poolejere. Aquaflora - Elektroniske leksikon med informationer om vandplanter, til såvel akvarier som havedamme. Haven - On-line medlemsblad for det danske haveselskab. Haveskriver - Haveside med artikler om haveplanter, haver fra ind- og udland, haverejser og havebøger skrevet af havejournalist og -fotograf Marian Steffensen.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Bulgarsk  -  Spansk  -  Kroatisk  -  Italiensk  -  Russisk  -  Slovakisk  -  Finsk  -  Ukrainsk  -  Katalansk  -  Tysk  -  Hollandsk  -  Tjekkisk  -  Japansk  -  Rumænsk  -  Kinesisk (traditionelt)  -  Lietuvių  -  Ungarsk  -  Polsk  -  Kinesisk (simplificeret)  -  Fransk  -  Græsk  -  Portugisisk  -  Tyrkisk  -  Srpski
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC