Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Denne kategori indeholder dansksprogede web-steder, der handler om produkter og serviceydelser til forbrugere, herunder websteder for firmaer som fremstiller, markedsfører og sælger produkter til forbrugere.
Sites [ Submit ]
Bonnie Dyrecenter - Find det lokale dyrecenter og dyrehandel. Læs om alt fra fugl til fisk, stil spørgsmål til brevkassen, deltag i kæledyrsdebatten og se aktuelle tilbud. Chrisco A/S - Tilbehør til hunde, katte, fugle, fisk og gnavere. Information om produkter og forhandlere. Maxi Zoo - Sammenslutning af butikker med salg af kæledyrsartikler. Butikker i Næstved, Gentofte, Hillerød, Odense, Århus og Holbæk. Eldorado gruppen - Forhandler af produkter til hobby og kæledyr samt til hest og rytter Petworld - Supermarked for dyr med butikker i Århus, Kolding og Odense Royal Canin - Foder til hund og kat. Information om firmaets historie, produktinformation, brevkasse samt forhandlerliste. Whiskas - Beskrivelse af sortiment, gode råd til katteejere, spørgsmål og svar, artikler, on-line salg af gaveartikler. Danki ApS - Handelsfirma, som gennem forhandlere sælger: Fjerkræ artikler, hunde/katte/gnaverartikler, fugleartikler, rugeartikler, jagtartikler og- overtræksudstyr. Regal Pet Foods - Katte- og Hundefoder med kalkun som hovedprotein kilde Kw - Plejeprodukter, udstyr og legetøj til hunde og katte Rigtig Rideudstyrsbutik - Sammenslutning af rideudstyrsbutikker. Se katalog og forhandlerliste på sitet. Henne Pet Food - Produktion og salg af foder til hund og kat med fisk som hovedproteinkilde, herunder primært friske laks. Forhandlerliste, prisliste, vareprøver og bestillingsliste. Oliver's Petfood - Hunde- og kattefoder samt tilbehør. Varesortiment, diverse artikler, nyhedsbrev samt online bestilling. Pedigree.dk - Gratis information, smagsprøver og personlig vejledning om foder, pasning af hundehvalpe og voksne hunde. Indmeldelse i Pedigree hundeklub for private hundeejere. Pavo DK - Import og salg af hestefoder. Bayer Nordic - Producent af læge og plejemidler til alle husdyr Damolin A/S - Producerer kattegrus samt pulver og absorberende granulater til industrielle formål. Hill's - Producent af foder til katte og hunde. Petcare Aps. - Engrossalg af katte og hundeartikler. Information om produkter. Handler kun med detail- og specialforretninger. Tropica - Dansk producent af akvarieplanter, billeder og beskrivelser af hele sortimentet. Havens - Producent af hestefoder i Benelux-landene. Skyttens Group - Hundefoder sælges til forretninger og private. Ada's Kæledyrskrematorium - Kremering af kæledyr. Aqua-specialisten - Leverer specialdesignede totalløsninger indenfor akvarier og bassinanlæg. Udlejning, leasing og salg. Åbyhøj.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Italiensk  -  Russisk  -  Tysk  -  Tjekkisk  -  Japansk  -  Lietuvių  -  Polsk  -  Fransk  -  Kinesisk (simplificeret)  -  Tyrkisk
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2024 - Midnight Design Productions, LLC