Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Hi ha persones que entenen coses diferents per aquests termes: la Religió sembla més organitzada, mentre que l'Espiritualitat es presenta més aviat com una actitut interna. Com que l'una i l'altra pretenen nodrir la part divina de l'ésser humà, és millor que vagin juntes.
Sites [ Submit ]
Ateus de Catalunya - Associació sense ànim de lucre amb seu a Barcelona. Butlletí, enllaços, activitats, biblioteca legislació i contacte. Església Cristiana Bíblica - Església cristiana de parla catalana, amb seu a Cardedeu (Vallès Oriental). Fundamental en doctrina, independent eclesiàsticament, centrada en la persona de Jesucrist i en la Santa Bíblia, de forma de govern congregacional. Estudi de ioga Rosa Maria Marcos - Estudi de ioga de Manresa. Dades generals del centre i sobre el ioga: la relaxació, la respiració, el ioga mental i el físic. Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona - L'estudi superior de la Teologia, presencialment i per internet. Religions orientals i cristianisme - Ressenya prou extensa, amb paràgrafs amb títols, de la conferència de Rabindranath R. Maharaj: hinduïsme i cristianisme. Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós - Del Centre UNESCO de Catalunya. Publicacions, activitats, agenda, centre de recursos i esperitualitat i cultura religiosa. Grup de Treball Estable sobre Religions - Projecte col·lectiu de les diferents confessions religiones de Catalunya per tal d'establir ponts de diàleg. Comentaris bíblics interconfessionals - Bloc a càrrec del diaca Mn. Xavier Artigues que pretén establir un diàleg ecumènic amb les diferents creences cristianes; la catòlica, ortodoxa i protestant. Lliga per la Laïcitat - Plataforma de persones i entitats que volem impulsar un model de societat laic, garantin la igualtat d'oportunitats en l'accés en qualsevol àrea. Mapa religiós de Catalunya - Nota de premsa que explica l´estudi dirigit pel sociòleg Joan Estruch i Tobella on es recull de manera exhaustiva la implantació de les minories religioses del territori Català. Com a documentació relacionada hi ha mapes de diversitat de culte. Espai de Ioga Sattva - Les seves activitats, enllaços, escrits i filosofia. Foc Nou - Revista d'opinió i informació religiosa. Portada i accés al darrer número, l'hemeroteca, apartats d'opinió i reflexió i enllaços. Església Evangèlica de Catalunya - Lloc on s'ofereixen informació de la seva comunitat amb articles d'actualitat, recull de notícies, calendari d'activitats, origen de la fe i llistat de congregacions.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Anglès  -  Afrikaans  -  Armeni  -  Indonesi  -  Malai  -  Bosnià  -  Bretó  -  Búlgar  -  Danès  -  Castellà  -  Esperanto  -  Basc  -  Gaèlic escocès  -  Hindi  -  Croat  -  Italià  -  Kanarès  -  Kazakh  -  Suahili  -  Coreà  -  Macedoni  -  Marathi  -  O'zbekcha  -  Rus  -  Sard  -  Albanès  -  Eslovè  -  Eslovac  -  Serbi  -  Finès  -  Tagàlog  -  Tàmil  -  Telugu  -  Thai  -  Vietnamita  -  Ucraïnès  -  Islandès  -  Alemany  -  Estonià  -  Hebreu  -  Txec  -  Neerlandès  -  Àzeri  -  Japonès  -  Lietuvių  -  Farsi  -  Romanès  -  Suec  -  Àrab  -  Bielorús  -  Xinès  -  Francès  -  Føroyskt  -  Irlandès  -  Gujarati  -  Hongarès  -  Polonès  -  Punjabi  -  Xinès simplificat  -  Gal·lès  -  Grec  -  Interlingua  -  Letó  -  Llatí  -  Noruec  -  Portuguès  -  Turc  -  Gallec  -  Taiwanès  -  Tatarça  -  Aragonés
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC