Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
En portal er en side der dækker et emne af større eller mindre bredde, i form af links til relaterede sider, men også i form af egne artikler og baggrundsstof. En portal vil ofte indeholde en kategorisering af emnet. En portal er typisk lavet til at dens brugere kan bruge den til startside, og der er derfor som regel en del information - specielt på forsiden.
Sites [ Submit ]
Linksiden - Startside med links i forskellige kategorier - samt søgemuligheder og sms. KvikStart.dk - Linksamling til 1000+ søgemaskiner grupperet efter land og kategori. Endvidere nyheder, IT-nyheder og sport. InternetStart.dk - Startside med søgemaskiner, nyheder, postkort, sms, desktop baggrunde og forskellige gratis services. IndexSiden.dk - Startside der i kategorier viser brugeren vej til nogle af de populære websteder. Info Guide Produkt - Hovedportal for et landsdækkende net af byportaler. Finn Rasmussen - Hovedportal til guides om hvepsebo, skadedyr og biavl. Endvidere guides til webmasters, XHTML og søgesider for fremfindelse af e-mail og postadresser HotStart.dk - Dansk startside og indeks for websider der er kvalitetsvurderet. Med postkort, artikler, debat, spil og ugens horoskop. Igang.dk - Nem startside med få udvalgte links og søgemulighed via Google. Verdensnavle.dk - Tips og tricks fra A-Z om hvad der er værd at finde på Internettet. Sol.dk - En af Danmarks store portaler med et alsidigt indhold. Varberg.dk - Mindre privat portal med links til mange danske steder på Internettet. Fastlink.dk - Portal, der kan bruges som startside. Kræver Java. Tech22.dk - Samling af links til danske og internationale websider. SparKlik.dk - Indgangsside til Internet med søgefaciliteter, links til dagblade, radio, TV, post, ruteplanlægning mm. ABCsiden.dk - Online linksamling. Minstartside.net - Siden giver mulighed for at have de links man bruger mest lige ved hånden hver gang man går på nettet og uanset hvor man er i verden. ownz.dk - Mindre linkportal. Hvem-Hvor - Linksamling. Speek - Ungdomsportal med blandt andet personlige profiler, forum og gæstebøger. Si.dk - Startside med nyhedsfeeds og multisøgemaskine. Startsiden.dk - En startside med mange links til danske websites. ObsDanmark - Linkportal med forbrugerlinks og linkkatalog med mulighed for tilføjelse af links. Onix.dk - Linkportal med konkurrencer, dating, marked, jobindex, postkort og bannerbytte. Mulighed for tilføjelse af egne links. Mit TDC - Musik, foto, mail, nyheder, sikkerhed og meget mere.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Bulgarsk  -  Spansk  -  Kroatisk  -  Italiensk  -  Kurdisk  -  Ukrainsk  -  Bosnisk  -  Koreansk  -  Serbisk  -  Finsk  -  Thai  -  Katalansk  -  Tysk  -  Estisk  -  Hollandsk  -  Tjekkisk  -  Aserbajdsjansk  -  Japansk  -  Rumænsk  -  Kinesisk (traditionelt)  -  Polsk  -  Kinesisk (simplificeret)  -  Fransk  -  Græsk  -  Portugisisk  -  Tyrkisk  -  Persian
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC