Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Medicina i salud dels nens. La medicina és una ciència i una art que comprèn l'estudi de l'home sa i de l'home malalt i el coneixement dels mitjans de prevenir i de guarir les malalties i també la tècnica d'aplicar-los. Per altra banda, la salut és l'art i la ciència d'organitzar i dirigir els esforços de la comunitat, amb la finalitat de prevenir, recuperar i rehabilitar l'individu i obtenir-hi un òptim nivell de salut.
Sites [ Submit ]
Associació catalana de fibrosi quística - Informació sobre la malaltia. Presentació, activitats i enllaços. Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. - AFANOC - Organització sense ànim de lucre. Informació sobre el càncer infantil, tractaments, efectes psico-socials, escolarització dels nens malalts, butlletí i articles d'interès. Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat - CJAS - Servei d'atenció específica als adolescents, dependent de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Presentació, les activitats, creixement i sexualitat, mètodes anticonceptius, píndola del dia després, embaràs, sida, altres malalties, bibliografia, consultes i altres enllaços. Salut a l'escola - Espai del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona destinat als escolars per a la promoció de la salut i la prevenció de les malalties. Pas a pas - Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca (0-6 anys) que, a més, compta amb els serveis de Psicomotricitat, Logopèdia, Fisioteràpia Pediàtrica i Dificultats d´Aprenentatge (7-16 anys). Hospital de Nens de Barcelona - Informació y guia de salut i malalties. Guia de salut i malalties - Quines són les malalties més freqüents, com tractar-los i prevenir-los. Salut i nens - Reflexions i noticíes sobre pediatria, els fills i l'educació dels nens. L'Aventura de la Vida - Programa educatiu adreçat als escolars per a millorar l'educació de la salut dels infants. Malalties hereditàries: fibrosi quística i distròfia muscular - Edició de 1997 de la Marató de TV3. Projectes financiats. Guia de salut per a joves - Informació i recursos sobre la prevenció de les malalties de transmissió sexual i la SIDA. Tics - Causes, classificació, malaltia de Gilles-La Tourette, què cal fer i consells per al tractament. La diarrea infantil - Consells alimentaris i recepta per a preparar aigua d'arròs i aigua de pastanaga. Enuresi - Consells pràctics per als pares. Mal de cap dels nens - Causes, classificació, migranya, tractament i prevenció. Associació Espanyola de Massatge Infantil - AEMI - Organització sense ànim de lucre que pretén donar a conèixer els beneficis afectius i fisiològics del massatge als nens/es (en especial als nadons) així com als seus pares, mares i/o curadors. L'associació també forma professionals que vulguin dedicar-se a aquest camp.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Anglès  -  Danès  -  Castellà  -  Rus  -  Serbi  -  Alemany  -  Neerlandès  -  Japonès  -  Suec  -  Xinès  -  Lietuvių  -  Hongarès  -  Polonès  -  Xinès simplificat  -  Francès  -  Noruec  -  Turc  -  Ukrainian
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC