Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Llocs en Internet sobre el continent corresponents als seus arts i cultura, economia i empresa, ensenyament, esports i lleure, mapes i vistes, medicina i salut, mitjans de comunicació, societat, viatges i turisme.

És el continent més gran i més poblat del planeta, i és la part més extensa d'Euràsia. Limita al nord amb l'oceà Àrtic, a l'est amb el Pacífic, al sud amb l'Índic i a l'oest amb la mar Roja, l'istme de Suez (que la separa de l'Àfrica), la Mediterrània, la mar de Màrmara i la mar Negra; la separen d'Europa (a l'oest) els estrets dels Dardanels i el Bòsfor, les serralades del Caucas i els Urals i la mar Càspia. A l'extrem nord-est, l'estret de Bering la separa d'Amèrica.
Categories
Sites [ Submit ]
Viquipèdia: Àsia - Accidents geogràfics, límits i llistat de països de la zona. Àsia - Enllaços de recursos d'Internet sobre el tema.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Anglès  -  Armeni  -  Indonesi  -  Malai  -  Búlgar  -  Danès  -  Castellà  -  Esperanto  -  Hindi  -  Italià  -  Kanarès  -  Kazakh  -  Coreà  -  O'zbekcha  -  Rus  -  Finès  -  Thai  -  Vietnamita  -  Ucraïnès  -  Uyghurche  -  Alemany  -  Estonià  -  Hebreu  -  Neerlandès  -  Txec  -  Japonès  -  Àzeri  -  Lietuvių  -  Romanès  -  Suec  -  Türkmençe  -  Àrab  -  Xinès  -  Polonès  -  Francès  -  Xinès simplificat  -  Grec  -  Noruec  -  Portuguès  -  Turc  -  Taiwanès  -  Kyrgyz  -  Tatarça  -  Slovensky  -  Urdu
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2021 - Midnight Design Productions, LLC