Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Llocs web sobre aspectes gastronòmics, en general: receptes, ingredients, tendències culinàries, tipus de dietes, història de la gastronomia, i altres aspectes realcionats amb la gastronomia des del vessant d'estudi i art.
Sites [ Submit ]
Associació Micològica Joaquim Codina - Entitat gironina que es dedica a l'estudi del món dels bolets des del punt de vista biològic, cultural, gastronòmic, antropològic i ecològic. La Ruta del Xató - Pàgina que permet conèixer les diferens variants d'aquest plat que es fan al Garraf i a l'Alt i Baix Penedès. Inlou una completa guia de restaurants d'aquestes comarques. Osona Cuina - Col·lectiu que aplega recursos gastronòmics de la comarca. Guia gastronòmica, restaurants associats, notícies i publicacions. Cercador de receptes i enllaços gastronòmics. Gastronomia del Bages - Origen, els vins, les mongetes, esdeveniments i rutes gastronòmiques. Cuina Valenciana - Web de Vicent Baldoví amb les receptes de la cuina tradicional valenciana. Els textos són del llibre 'Els nostres menjars', de J. Martí Domínguez. El pa a casa - Com fer pa a casa. La massa, el pa blanc, el pa de motlle, pa de viena, pa d'all, ingredients i rebosteria. Fòrum gastronòmic - El punt de trobada de la gastronomia professional. Presentació, serveis, agenda, notícies, receptes, el mercat, llibres, formació, productes, articles i enllaços. Carxofa de Benicarló - Producte amb denominació d'origen, produïda al Baix Maestrat. Normativa reguladora i principals comercialitzadors. Guia Gastronòmica de Catalunya - Receptes i informació sobre els diferents tipus de cuina del país. L'àvia remei - Llibres de receptes de cuina. Com obtenir-los, crítiques de la premsa i índex de receptes. El peix i la literatura gastronòmica - Article de Josep M. Dacosta, que relaciona els noms de peixos amb textos literaris. Gastronomia gironina - Receptes i restaurants de les comarques de Girona. Escudella.com - Intercanvi de receptes de cuina. Una selecció de receptes de cuina catalana i contemporània, classificades per plat. La Taula del Bon Profit - Associació cultural i gastronòmica de la comarca de la Marina Baixa, integrada per gent que comparteix l'interés pel bon menjar, per les tradicions i la cultura del poble valencià i per gaudir de bona companyia. Cuinant - Portal gastronòmic de la Vall de Sóller. Receptes, articles, col·laboracions i fotografies. Calçotada - Història de la calçotada, els calçots i la tradició al seu voltant. Recepta de la salsa i restaurants de l'Alt Camp on anar a tastar-los. Karakia - Programa del cap de setmana al Canal 33, sobre la diversitat cultural i gastronòmica de Catalunya. Programes i receptes. Gourmeticat - Ressenya de restaurants de Catalunya. Amb cercador per població, preu, tipus de cuina i puntuació. Restaurants Rocxi - Cadena de restaurants Rocxi: El Racó del Cargol, Rocxi Sant Joan i La Masia del Rocki. Receptes ampostines - Receptes de cuina típiques de la ciutat d'Amposta A la carta - Programa de gastronomia de Televisió de Catalunya. Recull de les receptes de cada programa. Cuines - Programa de TV3 amb índex de receptes i de cada programa setmanal.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Anglès  -  Búlgar  -  Danès  -  Castellà  -  Basc  -  Italià  -  Rus  -  Eslovac  -  Finès  -  Thai  -  Islandès  -  Alemany  -  Neerlandès  -  Txec  -  Japonès  -  Suec  -  Xinès  -  Lietuvių  -  Polonès  -  Xinès simplificat  -  Letó  -  Noruec  -  Portuguès  -  Turc  -  Slovensko  -  English  -  Galego
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2020 - Midnight Design Productions, LLC