Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
Activitats que en general tenen orientació competitiva entre els participants, jugadors simulats, o tasques establertes.
Sites [ Submit ]
Loteríes Lleida - Administració número 1 de Lleida. Història de la loteria i de l'administració, resultats i compra en línia. Sidokus - El sidoku és la variant musical del sudoku, on les caselles contenen notes. Jocs dels cinc continents - Recull de jocs típics dels diferents continents. Imatges i regles. Jocs - Del Consorci per a la Normalització Lingüística. Jocs classificats per tipologies i edats. Jocs Infantils d'arreu del món - Base de dades de jocs tradicionals infantils, amb llista de distribució, fòrum i enllaços. La vaca Connie - Conjunt de jocs infantils en català, castellà i francès per a nens basats en el personatge de la vaca Connie. Puzles per donar i per vendre - Arxiu de «La Fura» sobre aquest entreteniment. Definició, història, aficionats, construcció, llocs on trobar-ne i concursos. Scalextric no és només competició - Una pàgina pels afeccionats al món de l'Scalextric. Eduard Torrent - Recull de jocs per a infants, classificats pel nombre de participants. Explicació, croquis, normes i materials necessaris. Euromillones.cat - Resultats Euromillones, números premiats en el sorteig d'Euromillones. Personatges en Joc - Col·lecció de jocs educatius multimèdia amb l'objectiu de donar a conèixer personatges de la història de la ciència i la tecnologia de Catalunya als mes joves. Amb el joc com a fil conductor, aquesta iniciativa presenta un entorn de treball amb materials sobre diversos personatges, la seva obra i el seu context històric, tot mostrant els continguts de forma atractiva i senzilla. El país dels farinons - Joc de l'Ecomuseu-farinera on els nens apendràn el procés de creació de la farina buscant els personatges caraterístics que poblen la fàbrica. Joc didàctic en Flash molt interessant per els mes petits. Loto Catalunya - Dades sobre les loteries de la Generalitat de Catalunya (Loto Catalunya, Loto 6/49, Trio, Pica 3, Pica 5 i Super 10). Consulta de sortejos, resultats, premis i actualitat.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Anglès  -  Indonesi  -  Malai  -  Bosnià  -  Bretó  -  Búlgar  -  Danès  -  Alemany  -  Castellà  -  Esperanto  -  Furlan  -  Gaèlic escocès  -  Croat  -  Italià  -  Kazakh  -  Coreà  -  O'zbekcha  -  Rus  -  Sard  -  Seeltersk  -  Sinhala  -  Eslovac  -  Serbi  -  Finès  -  Thai  -  Vietnamita  -  Ucraïnès  -  Islandès  -  Hebreu  -  Neerlandès  -  Txec  -  Nordfriisk  -  Àzeri  -  Japonès  -  Farsi  -  Romanès  -  Suec  -  Àrab  -  Xinès  -  Lietuvių  -  Hongarès  -  Polonès  -  Xinès simplificat  -  Gal·lès  -  Francès  -  Grec  -  Interlingua  -  Letó  -  Noruec  -  Portuguès  -  Turc  -  Kyrgyz  -  Tatarça
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2021 - Midnight Design Productions, LLC