Search:
Home  About  Submit Site    
  
 
La cultura és un conjunt de tradicions (literàries, historicosocials i científiques) i de formes de vida (materials i espirituals) d'un poble, d'una societat o de tota la humanitat.
Sites [ Submit ]
Marató de l'Espectacle - XVII Marató de l'Espectacle, els dies 16 i 17 de Juny del 2000 al Mercat de les Flors de Barcelona. Una gran festa de les arts escèniques durant dues nits consecutives en la que més de 200 companyies i artistes individuals presenten una mostra dels seus treballs de Teatre, Dansa, Música, Circ, Video, Cine i Arts Plàstiques. Festus - Festival jove de Torelló (Osona). Programació d'arts escèniques i espectacles. Art de la gestió del coneixement - Art abstracte inspirat en la gestió del coneixement, disciplina que s'està desenvolupant gràcies a l'ús de les noves tecnologies i d'Internet. Biennal de València - Celebració de la trobada mundial entre les arts, la confluència de tots els llenguatges de la cultura artística contemporània, en especial de la comunicació entre les arts. Esdeveniments i exposicions al voltant de les Passions, els vicis i les virtuds del comportament humà. L'art dels totalitarismes - Síntesi del principals aspectes i trets que han caracteritzat les belles arts sota diferents règims totalitaris. Capital de la Cultura Catalana - Iniciativa que s'adreça al domini lingüístic i cultural català i que té com a objectius contribuir a ampliar la difusió, ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior. El Brillantet - Calendari i santoral que conté informació sobre les tradicions culturals i festives del País Valencià, i altres aspectes quotidians relacionats amb l'oratge, el santoral, les festes i les estacions de l'any. Índex de Cultura - Generalitat de Catalunya. Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya - Cercador de la base de dades d'activitats culturals d'aquesta institució. Permet consultar les activitats segons l'àmbit temàtic, la data, la localitat o paraules clau. inund'Art - Un espai d'intercanvi, diàleg, reflexió i mostra entre artistes de totes les disciplines plàstiques i escèniques, a Girona. Guia temàtica d'Humanitats - Selecció d'enllaços web, bases de dades, revistes i llibres electrònics sobre humanitats realitzada per la Biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra. Inclou informació sobre antropologia, art, filosofia, geografia, història, literatura i llengua, psicologia i religió.
Click [ Submit ] above to Add a New Site, Update a Site, or Remove a Site from this Category.
Also Available in These Languages
Anglès  -  Afrikaans  -  Armeni  -  Bable  -  Indonesi  -  Malai  -  Bosnià  -  Bretó  -  Búlgar  -  Danès  -  Castellà  -  Esperanto  -  Basc  -  Furlan  -  Gaèlic escocès  -  Hindi  -  Croat  -  Italià  -  Kanarès  -  Kazakh  -  Suahili  -  Coreà  -  Kurd  -  Macedoni  -  Marathi  -  O'zbekcha  -  Occità  -  Romanx  -  Rus  -  Sard  -  Seeltersk  -  Albanès  -  Sinhala  -  Eslovè  -  Eslovac  -  Serbi  -  Finès  -  Tagàlog  -  Tàmil  -  Tàtar  -  Telugu  -  Thai  -  Vietnamita  -  Ucraïnès  -  Islandès  -  Alemany  -  Estonià  -  Hebreu  -  Txec  -  Neerlandès  -  Nordfriisk  -  Àzeri  -  Japonès  -  Lietuvių  -  Farsi  -  Romanès  -  Sicilianu  -  Suec  -  Türkmençe  -  Àrab  -  Bielorús  -  Xinès  -  Francès  -  Frisó  -  Føroyskt  -  Irlandès  -  Gujarati  -  Hongarès  -  Ossetian  -  Polonès  -  Punjabi  -  Xinès simplificat  -  Gal·lès  -  Grec  -  Interlingua  -  Caixubi  -  Letó  -  Llatí  -  Noruec  -  Portuguès  -  Gallec  -  Taiwanès  -  Turc  -  Kyrgyz  -  Bashkir  -  Aragonés  -  Urdu
This directory is made available through a Creative Commons Attribution license from the DMOZ Organization.

© 2021 - Midnight Design Productions, LLC